Software Engineer till privat företag

Software Engineer till privat företag

Till ett privat företag i Umeå söker vi nu flera Software Engineers. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och en tillsvidare tjänst. Är du en lagspelare med god teknisk förståelse som vill jobba i ett agilt team? Vill du omsätta dina kunskaper inom IT och ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor? Då kan det vara dig vi behöver, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Software Engineer kommer du i huvudsak att arbeta med utveckling och design.

Dina arbetsuppgifter innefattar att förbättra, automatisera och utveckla plattformen samt att underhålla och hantera miljön. Du och ditt team arbetar agilt med planeringscykler och sprintar.

Din profil

Vi söker dig som har goda kunskaper i .net, java och SQL. Antingen är du nyexaminerad från datavetenskap / ingenjör inom data/teknisk fysik, eller så har du redan samlat på dig flera års erfarenhet. Vi är intresserade utav både juniora och seniora personer till teamet.

Som person ser vi att du är en nyfiken, teknikintresserad och prestigelös lagspelare som tycker om att dela kunskap med dina kollegor. Vidare är du en självständig och kreativ person som gärna tar egna initiativ, drivs av problemlösning och som strävar efter att ständigt utvecklas i din roll!

Specialist inom IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.