Servicedesk tekniker

Servicedesk tekniker

Har du erfarenhet från att ha arbetat i servicedesk? Är du en serviceinriktad person med ett brinnande intresse för IT, teknik och problemlösning? Tjänsten är på heltid och tillsvidare, så skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Uppdraget som Servicedesk tekniker är brett och omväxlande! Arbetet innefattar arbetsuppgifter så som bland annat ärenderegistrering och telefonsupport till slutanvändare, arbete via fjärrstyrningsverktyg, support av arbetsplatstjänster, kontoadministration, felsökning och serverdrift.

Som Servicedesk tekniker kommer du arbeta med att säkerställa IT-funktioner genom support, drift och installation. Du kommer på ett enkelt och pedagogiskt sätt handleda användare både via telefon och via mail.

Vem är du?

Vi söker dig med något års erfarenhet av arbete i servicedesk och gärna har en utbildning inom nätverk och kommunikation.

Vi ser gärna att du har erfarenhet utav:
  • Microsoft Active Dicetory, Exchange och SQL
  • Microsoft klient OS och Microsoft Office produkter
För att passa i rollen tror vi att du bör vara kommunikativ och besitta en hög servicekänsla med ett drivet och engagerat arbetssätt. Du har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behåller ditt lugn även i pressande situationer. Vidare bör du vara anpassningsbar och flexibel.
Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor samt ställer upp för dina medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Vall
Telefon 090160532
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (24 dagar kvar)