Scrum Master till privat företag

Scrum Master till privat företag

Till ett privat företag söker vi nu en Systemutvecklare som även kommer att få arbeta som Scrum Master. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och en tillsvidare tjänst. Så är du intresserad, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Utvecklare kommer du att få arbeta med både nyutveckling och underhåll utav både egenutvecklade och andra system.

Du får arbeta både med back-end i bland annat C# och .net samt front-end och då främst i CSS och JavaScript.

Utöver din roll som utvecklare kommer du även få ett Scrum master ansvar för utvecklingsteamet.

Din profil

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare och som har tidigare erfarenhet som Scrum master.

Du har ett brinnande intresse för och expertkunskaper inom systemutveckling och som drivs av utmanande problemställningar. Har du dessutom en formell utbildning med inriktning systemutveckling och systemutveckling i agil utvecklingsmiljö och goda kunskaper i utveckling av responsiva sidor är det meriterande.

Du kommer till en engagerad och kreativ grupp som verkligen brinner för att utveckla både sig själva och verksamheten.

Meriterande om du har kunskap om Azure och App-utveckling.

Du jobbar bra så väl enskilt som i grupp, är organiserad men ska samtidigt kunna styra om skutan ifall vinden vänder. Med andra ord, du ska gilla att jobba Agilt.

Specialist inom IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 14 okt (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.