Erfaren Systemutvecklare till myndighet

Erfaren Systemutvecklare till myndighet

Till en myndighet i Umeå söker vi nu en erfaren Systemutvecklare. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och minst till november 2020. Har du lång erfarenhet utav Java och vill jobba på en stor utvecklingsavdelning som är viktiga för Sverige och samhället. Skicka då in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare arbetar du agilt med tät kundkontakt, frekventa leveranser och stor flexibilitet och förändringsbenägenhet. Stort ansvar läggs på de tvärfunktionella teamen att angripa och lösa problem på bästa sätt samt att bidra till sin egen förbättringsresa. Produktägarna säkerställer löpande att vi jobbar med rätt saker utifrån samhällets behov.

Myndigheten behöver nu förstärkning i form av en senior systemutvecklare som kan bidra till teamets framgångar. De tvärfunktionella teamen jobbar med sina uppgifter från "ax till limpa" där alla olika discipliner såsom arkitektur, krav, design, utveckling, test, testautomation, dokumentation, release och driftsättning ingår. Dom strävar efter rollöverskridande arbete inom teamen och du förväntas kunna bidra inom flera av dessa områden.

Du är en lagspelare som är van att bygga långsiktiga relationer och du utvecklas tillsammans med dina teamkollegor i arbetet.

Utveckling sker bl.a. i Java, JEE, JSP, Angular, Spring och Groovy. Versionshantering sker i Git och automation med hjälp av Jenkins.
I deras nuvarande plattform använder dom Web Logic Server och nästa plattform är baserad på Open Shift.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som systemutvecklare:
  • Java mer än 11 års erfarenhet
  • Gradle mer än 5 års erfarenhet
  • Jenkins mer än 5 års erfarenhet
  • Git mer än 5 års erfarenhet
  • Eclipse mer än 11 års erfarenhet
  • Intelij mer än 2 års erfarenhet
  • Oracle Weblogic Server mer än 5 års erfarenhet
  • Oracle SQL mer än ett års erfarenhet
* Tomcat server mer än 5 års erfarenhet
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.