Utvecklingsingenjör till Proant

Utvecklingsingenjör till Proant

Till Proant söker vi nu en Utvecklingsingenjör! Vi söker dig som har universitetsutbildning inom elektronik eller fysik och som trivs med att arbeta praktiskt i labbet. Du kommer att få en bra upplärning och gå jämte en erfaren kollega under introduktionen. Du kommer att ingå i ett mindre team och därför få arbeta brett med olika kundprojekt. Så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Utvecklingsingenjör arbetar du med att utveckla konkurrenskraftiga antenner till Proants kunder genom god samarbetsförmåga till kunder, leverantörer och kollegorna i teamet.

Antennerna är ofta kundanpassade och som utvecklingsingenjör utvecklar du därför lösningar, sammanställer rapporter och produktionsunderlag. Huvuddelen av arbetet är laborativt med mätning och optimering av antennens egenskaper.

Hos Proant får du arbeta i en internationell miljö där det finns goda möjligheter att utvecklas och succesivt få utökat ansvar.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör inom tekniskfysik eller elektronik.

Då du kommer att arbeta i kundprojekt är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och ge god kundservice. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd och trivs med att modifiera, utveckla och optimera produkter. Du är generalisten som gillar att lära dig nya saker och gärna lär sig mer om både mekanik, elektronik,Cad och antennsimuleringar.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift krävs för tjänsten.

About Proant

Proant AB, founded in 2005, is a technology-driven antenna company providing a wide range of both embedded and external antennas. Proant offers an antenna product line ranging from 150 MHz up to 6 GHz with a focus on wireless M2M and IoT applications. Our technology covers systems like:
  • GSM/UMTS/LTE
  • GPS/GLONASS and other GNSS services
  • WLAN/Bluetooth/Zigbee
  • ISM bands 169/315/434/868/915 MHz
Today Proant have 4 employees in Sweden, Umeå and one employee at subsidary in Hong Kong.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 14 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.