Mjukvaruutvecklare till Tieto

Mjukvaruutvecklare till Tieto

Till Tieto söker vi nu en, SW Designer / Mjukvaruutvecklare som kommer att ingå i ett existerande team på totalt 8 personer i Umeå, där vi samarbetar med ett mindre team på Tieto i Tjeckien samt med kund-team i Stockholm och Indien. Vi jobbar agilt, med Scrum som arbetsmetodik, vilket innebär tätt samarbete i teamet, dagliga scrummöten och stort fokus på att teamet samarbetar bra. Du ska vara intresserad av mjukvaruutveckling/programmering och ju mer programmeringserfarenhet/kurser du har med dig desto bättre. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Tietos Toolsverksamhet där de samarbetar med ett mindre team på Tieto i Tjeckien samt med kund-team i Stockholm och Indien. Vi jobbar agilt, med Scrum som arbetsmetodik, vilket innebär tätt samarbete i teamet, dagliga scrummöten och stort fokus på att teamet samarbetar bra.

Arbetsuppgifterna innebär att stötta våra kunders utvecklingsorganisationer i arbetet att uppnå ökad mjukvarukvalité, proaktivitet och effektivitet genom att ta fram och underhålla mjukvaruverktyg för den utvecklingsmiljö de arbetar i.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är intresserad av mjukvaruutveckling / programmering och ju mer programmeringserfarenhet /kurser du har med dig desto bättre. Jobbet kräver hög noggrannhet, eget driv men ställer också höga krav på samarbete med andra.

Kompetenser som kommer till nytta är tex, Java, Ruby och Groovy. Erfarenhet av Open Source (tex Jenkins plug-in, JobDSL, NodeJS, React UI Framework, Nexus, junit, Apache Tomcat, Docker) är mycket meriterande, men inte ett krav.

God engelska är dock ett krav, både i skrift och tal.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.