Materialplanerare

Materialplanerare

Som Materialplanerare kommer du även att kunna arbeta med leveransbevakning. Är du framåt, hungrig och vill utvecklas så är det här en tjänst för dig. Uppdraget är på heltid, start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Materialplanerare ansvarar du för materialbeställning, tillgänglighet och schemaläggning utav lagernivåer så att produktionen kan säkerställa deras sortiment och materialinflöde. Du har även kontakt med leverantörer för att säkerställa, påskynda eller ombokning utav leveranser. Du utreder orsaker och följer upp leverantörer samt är aktiv i produktionen för att utreda och lösa materialproblem som dykt upp.

Vem är du?

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom ekonomi, logistik supply chain, inköp eller liknande. Du är van att jobba i ett ERP/MSP system, gärna Oracle, men det är inget krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
  • Materialplanering
  • Transportlogistik
  • Inköp eller Supply management
  • Leverantörsutveckling
  • Lagerstyrning
  • Parametersättning
För att trivas i rollen har du ett organiserat, strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har en analytisk och problemlösande förmåga och tar egna initiativ för att uppnå resultat. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska samt engelska då du kommer att ha många kontaktytor internt/externt.
Vi tror att du är målinriktad och gillar att arbeta i varierat tempo och i team. Att bidra med trivsel är ett krav.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Vall
Telefon 072-5344340
Område Umeå
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (26 dagar kvar)