Säljare

Säljare

Vi söker en driven säljare av våra produkter och produkt- system för tak och väggar.

Arbetet innebär nära kontakt med våra många återförsälj- are inom byggmaterialhandeln, som i sin tur säljer våra produkter till både byggfirmor och privatkonsumenter. Din uppgift blir främst att sälja och marknadsföra Plannjas hela sortiment till befintliga och nya kunder.

I bagaget har du flera års erfarenhet av försäljning till byggvaruhandeln, från plåtslageribranschen eller någon annan bransch. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och roligt arbete med förstklassiga produkter.

Du utgår från ett av Plannjas kontor alternativt hemmakon- tor och omfattar säljdistrikt Västerbotten, Västernorrland, Jämtland samt delar av Gävleborg.

För mer information om tjänsten kontakta försäljningschef
Jonny Lindström 070-662 33 71 eller via e-post till jonny.lindstrom@plannja.se

Vi vill ha din ansökan med CV senast den 22:a mars 2019 och den registrerar du på jobb.plannja.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss vidare kontakt med andra rekryterings/ annonsföretag.
Mer info
Kontaktperson Jonny Lindström
Telefon 070-662 33 71
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://jobb.plannja.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunn- plåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin. Från våra produktionsanläggningar i Järnforsen och Landsbro levererar vi produktsystem och logistiklösningar som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande.