Plåtslagare till Umeås bästa team

Plåtslagare till Umeås bästa team

Som plåtslagare hos oss får du en stor variation i ditt arbete. Du jobbar i team och all administration sköts via telefonen. På Plåtslagarna är vi specialister inom tak.

Företaget är Umeåbaserat och har varit verksamma sedan 2007.

Vi söker dig som är färdig plåtslagare eller vill lära dig yrket. Har du flerårig arbetslivserfarenhet från branschen är det självklart meriterande men inget krav, vi besitter erfarenheten

och kompetensen att lära ut. Självklart är du praktiskt lagd och som person är du ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du är lagspelare med positiv inställning och driv.

Din placering blir i Umeå. Vi erbjuder kollegor och arbetsgivare i världsklass, erfarna, positiva, hög servicenivå med yrkesstolthet och högt engagemang.

B-körkort är ett krav och tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vi har kollektivavtal med Byggnads.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael
Telefon 070-2419199
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.platslagarna.nu
Sista ansökningsdag 7 juli 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plåtslagarna i Västerbotten grundades 2007 tillsammans med fyra barndomsvänner. Med åren har vi expanderats och anställt ytterliggare två medarbetare. Vi håller till i nyrenoverade lokaler på Västerslätt, Umeå i goda miljöer med moderna maskiner och glada, positiva medarbetare.

Vi tar oss an de flesta plåtarbeten, allt ifrån små till stora projekt med breda arbetsområden såväl plåtarbeten som snickeriarbeten.