Bemanningssjuksköterska med PersonalExpressen!

Bemanningssjuksköterska med PersonalExpressen!

PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära vårdpersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen. Vi upphandlar med en rad kommuner, regioner och privata arbetsgivare i Sverige och kan därmed erbjuda en stor mångfald av arbetsplatser och uppdragsgivare. Som sjuksköterska ser vi alltid till dina individuella önskemål och försöker i största möjliga mån att möta dig i dina egna tankar och idéer kring ditt arbete.

Det är inget krav för att söka tjänst hos oss, men extra nyfikna är vi på dig som även är intresserad av att växa tillsammans med oss som företag och även därmed även kan vara intresserad av att, vid sidan av dina egna uppdrag tillsammans med oss, arbeta med ett delansvar för vår framtida bemanning av sjuksköterskor runt om i landet.

Har du ett eget nätverk av sjuksköterskor som har erfarenhet av, eller är intresserade av att pröva på, att arbeta som sjuksköterskor på konsultbasis så vill vi gärna belöna dig som delar med dig av ditt nätverk. PersonalExpressen har idag lyckade samarbetsavtal med ett flertal personer inom olika branscher där personerna genom att knyta oss samman med sina nätverk också får en skälig del av den omsättning de är med och bidrar till.

Vi älskar samarbeten och vi älskar att koppla samman personer som har den där lilla extra ambitionen och energin att bidra till att hitta bra matchningar på arbetsmarknaden utöver sitt egna arbete - som givetvis alltid har utrymme att få komma i första hand.

PersonalExpressens ledning har över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vårdsektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser de olika individuella behoven och önskemålen står i centrum.

Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag och det är vi stolta över. Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Östlund
Telefon 08-128 555 02
Email Mejla Rasmus Östlund
Område Umeå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.personalexpressen.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PersonalExpressen bemannar vid behov med professionell, ambitiös och jordnära personal inom skola, vård och omsorg. Vi ser till att rätt kompetens kommer till rätt plats vid rätt tidpunkt. Hos oss ser du alltid dina individuella önskemål och tankar kring din karriär och ditt arbete stå i centrum.

Hjärtligt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!