Innesäljare till kund i Umeå

Innesäljare till kund i Umeå

Är du tekniskt intresserad och triggas du av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? Vår samarbetspartner i Umeå vill förstärka laget och nu har du möjlighet att komma till denna ansvarsfyllda tjänst!

Tjänstebeskrivning och erbjudande

Just nu söker vi innesäljare. En driven och framåt person som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Det kommer bland annat innebära att du arbetar med rådgivning kring produkter. Du arbetar med försäljning, ordermottagning, offerthantering och support. Du erbjuds en tjänst där du får nyttja ditt tekniska intresse.

Personprofil

Vi söker efter dig som har teknisk erfarenhet och intresse. Det är meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar administration, service, försäljning eller industri. Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Umeå

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.