Vi växer och behöver ytterligare en erfaren och driven projektledare.

Pelagia Nature & Enviroment åtar sig allt från huvudansvar i stora projekt till enstaka biologiska analyser och vårt utbud innefattar såväl akvatiska som terrestra tjänster.

Våra projekt är i huvudsak kopplade till naturmiljöfrågor i tillståndsprocesser där projekten till största del finns inom gruvnäringen, energiområdet samt annan industriell verksamhet.

Ditt uppdrag
  • Rollen som senior projektledare innebär ett övergripande ansvar för de projekt du blir tilldelad eller själv sålt in.
  • Projekten kan vara tidsbegränsade med ett tydligt slutdatum, men kan även innefatta kontinuerligt ansvar för nyckelkunder med såväl löpande kontakter, uppföljning samt arbete med nya offerter.
  • Som senior projektledare kommer du också ha ett stort ansvar i att vara ett gott föredöme och förädla kommande generations projektledare.
  • Ditt ansvar omfattar planering, genomförande, ledning, styrning samt budget och ekonomiskt resultat i projekten.
  • Som projektledare ska du verka för ett positivt arbetsklimat bland deltagarna, både interna och externa, samt stimulera nytänkande och kreativitet.
En viktig del av Pelagias affärsidé och framgång är att erbjuda kunderna en flexibel tjänstelösning. En helt avgörande del i den idén är en personalstyrka som är beredd att ibland gå utanför sin komfortzon och ”hugga i där det behövs”. Detta förutsätter ett prestigelöst förhållningssätt och gott samarbete med kollegorna.

Kvalifikationer
  • Du har troligtvis en examen inom biologi, miljö, jägmästare, civ ingenjör inom väg & vatten eller kanske som jurist inom miljörätt.
  • Det är meriterande om du själv har goda kunskaper inom relevanta ämnesområden, till exempel artskyddsfrågor, terrester biologi eller akvatisk biologi.
  • Du har flerårig erfarenhet av att leda projekt tillsammans med kund
  • Du är affärsmässig och professionell
  • Du är flexibel och anpassar dig och din projektgrupp efter rådande förutsättningar
Vi tror att din kompetens kommer bäst till nytta i våra större projekt inom gruvnäringen, vindkraftbranschen eller motsvarande, men vi fäster även stor vikt vid dina egna önskemål.
Det finns stora möjligheter att påverka innehållet i din roll hos oss!

Övrigt
Frihet under ansvar är parollen under vilken vi på Pelagia arbetar och hos oss har du stora möjligheter att balansera yrkeslivet med fritiden.
Vi förutsätter att du själv planerar och disponerar din arbetstid på bästa sätt utifrån dina projekt och dina behov.
På Pelagia utvärderar vi inte medarbetarna utifrån debiteringsgrad och vi har inga planer på att börja göra det.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå.
Du är välkommen att ställa frågor till senior rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-424 99 58.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
 
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se