Platschef till vår Bostadsproduktion

Vi växer och söker en platschef till vår bostadsproduktion som vill vara med och utveckla vår organisation. Peab är ett av nordens största bygg- och anläggningsföretag. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Som platschef har du ett omväxlande jobb där du i en central roll ansvarar för projektets utförande. Du har ett stort eget ansvar att se till att projektet bedrivs enligt överenskomna ramar gällande tid, budget, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Som platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines. Du behöver därför ha goda ledaregenskaper och förmågan att engagera och motivera dina medarbetare.

Vem är du

Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Du har akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person och ledare är du lugn och strukturerad med ett gott affärssinne. Du har förmågan att skapa ett bra arbetsklimat och engagemang och vill vara delaktig i att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet. Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B körkort.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Ansök redan idag då vi jobbar löpande med urval.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Vi erbjuder dig
Mer info
Kontaktperson Ewa Näsström, HR-partner
Telefon 072-533 52 02
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.