Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Vi växer och söker en entreprenadingenjör till vår bostadsproduktion som vill vara med och utveckla vår organisation.

Peab är ett av nordens största bygg- och anläggningsföretag. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen.

Om tjänsten

Din roll som entreprenadingenjör blir att stötta arbetschef och platschefer i ekonomiska och administrativa arbeten hela vägen från kalkyl till överlämning av projekt. Du arbetar med projektering, produktionsplanering och är med i anbudsprocessen. Andra arbetsuppgifter är att medverka vid inköp, delta på byggmöten, kontakt med beställarombud och hantera ekonomiska regleringar, både mot kund och mot underentreprenörer, samt aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ambitioner och drivkraft att jobba som entreprenör och vi värdesätter god samarbetsförmåga och affärsmässighet. Som person är du noggrann, strukturerad och målinriktad.

Som entreprenadingenjör har du en ingenjörsutbildning eller likvärdig erfarenhet. Erfarenhet från produktion, liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar är meriterande. Du har god datorvana och du talar och skriver det svenska språket obehindrat. För tjänsten krävs körkort B samt möjligheten att använda egen bil i tjänsten. Tjänsten är på heltid.

Är du den vi söker? Ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Vi erbjuder
Mer info
Kontaktperson Ewa Näsström, HR-partner
Telefon 072-533 52 02
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.