Projekteringsledare Norra Norrland

Projekteringsledare Norra Norrland

Vår regionala marknad, Norr- och Västerbotten, står inför en oerhört expansiv fas, med stora investeringar inom industrin som driver på utvecklingen. För att möta behovet söker vi nu en projekteringsledare för att hantera de projekt som kommer. Din placering kan vara något av våra kontor i Luleå, Umeå eller Skellefteå.

Vi erbjuder ett utmanande och omväxlande arbete med stor frihet. Du kommer att arbeta med att samordna olika kompetenser i tidiga skeden i projekten, för att de ska få bästa förutsättningar att löpa smidigt, med hög kvalitet och god ekonomi. Du blir en viktig spelare i vårt lag!

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av projekteringsledning eller har arbetat med motsvarande uppgifter. En teknisk examen inom bygg/anläggning eller installationsteknik på minst gymnasienivå är önskvärt, men om du har en gedigen erfarenhet så kan det väga upp. Erfarenhet från entreprenadsidan inom bygg eller installationer är meriterande, men inget krav.

För att passa i rollen vill vi att du är självständig och engagerad med ett strukturerat arbetssätt. Du bör ha god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika människor, såväl kunder som de olika kompetenser som ingår i projekten.

Om tjänsten

Peab är Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, men också Nordens samhällsbyggare, med verksamhet i Norge, Danmark och Finland. Vi är ca 16 000 anställda och kan erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och karriärvägar som sträcker sig längre än andra.

I Norra Norrland har vi många intressanta projekt på gång, inom industri, bostäder, offentliga lokaler och kommersiella fastigheter. Som projekteringsledare kommer du in tidigt i projekten för att styra och samordna projekteringsarbetet på bästa sätt. Arbetet är självständigt med stor möjlighet att styra din vardag och ta eget ansvar, men det är också teambaserat. Du kommer att få arbeta med många olika typer av projekt och med flera olika orter utan att det blir särskilt mycket resor. Vi har lärt oss att det mesta går att hantera på distans.

Hos Peab får du intern utbildning, både formell sådan och genom nätverkande med kompetenta kollegor. Vi har en trygg organisation med stor samlad kompetens och stödfunktioner som säkerställer en god arbetssituation ur alla aspekter.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.