Betongarbetare

Betongarbetare

Var med och bygg framtiden!

Vi söker nu flertalet självgående betongarbetare/armerare med yrkesbevis. Förutom intressanta projekt erbjuds fina förmåner, en stark gemenskap, bra kollegor och högt fokus på arbetsmiljö. På projekten kan både 4-dagars och 5-dagarsvecka förekomma och din bostadsort har mindre betydelse. Aktuellt projekt just nu är utbyggnad av SCA:s fabrik i Obbola utanför Umeå.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Kontaktperson Tove Wedin
Telefon 0733-27 28 75
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.