Mark- & anläggningsarbetare

Mark- & anläggningsarbetare

Affärsområde Anläggning är en ledande anläggningsaktör inom Peab-koncernen. Vi har väldigt gott om jobb och söker därför ett antal mark- & anläggningsarbetare för säsongsanställning och möjlig tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter i huvudsak:
  • Grundläggning av byggnader
  • Ytskiktsarbeten; plattläggning, kantsten, grönytor
  • Rörläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten
Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller att du har utbildning inom området. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För tillsvidareanställning krävs yrkesbevis eller motsvarande kompetens och att du är helt självgående.

Kravprofil
B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Relevanta utbildningar är meriterande.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är omväxlande med goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar i team där erfarna medarbetare coachar våra mindre erfarna, på så sätt hjälps vi åt att växa kunskapsmässigt. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där bifogar du CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde beräknas ske april/maj.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Annica Nilsson, HR, 090-71 20 86,
Mer info
Kontaktperson Annica Nilsson, HR
Telefon 090-71 20 86
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.