Betongarbetare, anläggning

Betongarbetare, anläggning

Brobyggare Umeå

Det går rikgit bra för oss med med flera nya stora projekt i order, främst i Umeå. Vi utökar därför vår trä- & betonggrupp inom anläggning Västerbotten & Ö-vik. Första projektet att bemanna är brobyggnationer längs E4, Västra länken i Umeå.

Vi erbjuder ett varierande arbete i intressanta projekt tillsammans med många goda kollegor, en stark gemenskap och fina förmåner.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Du har yrkesbevis för betongarbetare och helst erfarenhet från anläggningsarbeten, t ex vattenkraft, bro- och kajarbeten eller liknande. Krankort är önskvärt och körkort är ett krav.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Kontaktperson Annica Nilsson, HR
Telefon 0733-37 18 55
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.