Arbetsledare trä- & betong, anläggning

Arbetsledare trä- & betong, anläggning

Vi har en stark orderingång med flera nya projekt i order, främst i Umeå. Vi utökar därför vår verksamhet och söker en arbetsledare som kan vara med och driva våra trä- & betongarbeten. Arbetsområdet omfattar Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i utvecklande projekt med engagerade kollegor, stark gemenskap och ett stort utbud av förmåner.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet
  • Medverka till en god arbetsmiljö
  • Föra dagbok, rapportera hinder, ändringar samt avvikelser
  • Upprätta arbetsberedningar och att kommunicera dessa
  • Avropa material och underentreprenörer
Kompetenser och personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, kommunikativ och ordningsam. Ledarskapet och att kunna skapa engagemang bland medarbetarna är viktigt för att lyckas i rollen.

Den vi söker har stor kunskap och erfarenhet från trä- och betongarbeten. Du är idag antingen en skicklig yrkesarbetare som vill utvecklas, eller en redan rutinerad arbetsledare. B-körkort och god datavana är ett krav. Just nu rekryterar vi till projekt i Umeå, men på sikt är det viktigt att du kan delta i projekt i hela vårt arbetsområde.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tilsättas innan sista ansökningsdag.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjällp i denna rekrytering.
Mer info
Kontaktperson Annica Nilsson, HR
Telefon 0733-37 18 55
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.