Utvecklare till Oryx Simulations Umeå

Utvecklare till Oryx Simulations Umeå

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare på Oryx Simulations arbetar du i dynamiska team som har totalansvar för alla steg i produktutvecklingen. Vi bedriver arbete både i Linux och Windows så kunskap om båda plattformarna är meriterande. Du arbetar huvudsakligen i vårt egenutvecklade ramverk Oryx Framework. Arbetsuppgifterna är i högsta grad varierande där du som utvecklare får följa och arbeta med projekt från ax till limpa. Vi arbetar efter en agil metodik där du har ett nära samarbete med andra utvecklare samt projektledare.

Hos oss på Oryx blir du del av ett härligt team där samarbete är nyckeln till utveckling och framgång. Det finns goda chanser för dig att påverka din egen utveckling och arbeta med ett brett spann av kompetenser. Vi är ett bolag med en internationell kundbas vilket innebär att resor kan förekomma som del i arbetet.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning exempelvis en civilingenjörsexamen (teknisk datavetenskap), högskoleingenjör (ex Dataingenjör) eller liknande. Oavsett utbildningsbakgrund bör du läst minst ett år inom programmering och ha ett gediget programmeringsintresse.

Vi söker både juniora och seniora utvekcklare, där vi som junior ser att du antingen kommer direkt från någon av ovan nämnda utbildningar och som senior har ett par års arbetslivserfarenhet från en programmeringsroll och känner dig hemma i C++. Tidigare erfarenhet av arbete med Unreal Engine eller Unity är meriterande men inte ett krav. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Många av våra system har Linux som leverans- och utvecklingsplattform så Linuxvana är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personer för arbetet. Engagemang och intresse är egenskaper vi värderar högt. Vi utgår ifrån att du har gedigna programmeringskunskaper och vill vara delaktig i att bygga världens bästa simulatorplattform. För att vara framgångsrik i rollen är du en driven och prestigelös lagspelare som motiveras av att arbeta kundnära. Att du är öppen för att resa i arbetet är ett plus. Då vi är ett relativt litet team försöker vi anpassa arbetsuppgifter utifrån våra medarbetares kompetens. Vi vill anställa för framtiden och vi vill se våra medarbetare utvecklas på Oryx Simulations.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tobias Nilsson, via tfn: 0708 - 21 53 31.

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Tobias Nilsson
Telefon 0708-215331
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oryx Simulations grundades 1999 med sitt huvudkontor i Umeå och är idag aktiva på en global marknad. Vi är världsledande inom varumärkesspecifika simulatorsystem för tunga fordon och maskiner. Vi tillhandahåller virtuella maskinsimulatorer med fokus på konstadseffektiv fordonsutveckling, säker fordonsutbildning och effektiv marknadsföring.

Oryx designar och utvecklar specialanpassad simulatormjukvara från botten upp och därför söker vi utvecklare med ett gediget intresse av mjukvaruutveckling och hårdvaruintegrering. All programvara ställer höga krav på realtidsprestanda samt hög realism vilket öppnar för både hårdvarunära programmeringsarbete samt känsla för grafik och presentation.

På Oryx Simulations får du chansen att vara en del av ett framgångsrikt företag som arbetar med innovativa produkter och affärsmässighet. Dessutom får du arbeta tillsammans med ett gäng trevliga och teknikintresserade kollegor!

Är du en driven utvecklare med intresse för mjukvaruutveckling och simuleringsmodeller? Vill du arbeta i ett spännande bolag med en internationell kundbas? Ta chansen att söka tjänsten som utvecklare hos oss på Oryx Simulations Verklighetsmodeller i Umeå!