Sommarjobb - Försäkringsförmedlare

Sommarjobb - Försäkringsförmedlare

Vi söker försäkringsförmedlare till vårt kontor i centrala Umeå under sommaren med möjlighet till fortsatt anställning.

Om tjänsten

Tjänsten innebär förmedling av försäkringar via telefon till våra uppdragsgivares befintliga kunder. Vi arbetar i dagsläget med ett antal stora och mycket välkända svenska och internationella försäkringsbolag och banker.

God förståelse av försäljning och service är viktigt för att lyckas som försäkringsförmedlare. Vi vet att detta är egenskaper som kan läras in och vi ger dig därför verktygen att utvecklas inom dessa områden. Vårt mål är att våra medarbetare hela tiden skall utvecklas och få nya utmaningar och därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan att växa med oss. Vi värdesätter alltid hög kvalitet i våra samtal med kunder och vi ser därför att du är en person som alltid tänker på kundens bästa!

Tjänsten innebär att du dels genomgår en välbeprövad säljutbildning. Utöver det genomgår du även en detaljerad försäkringsutbildning som innebär att du blir legitimerad och licensierad försäkringsförmedlare.

Vårt lönesystem gör det möjligt för dig att påverka din lön genom ett provisionssystem, samtidigt som du har en garanterad lägsta lön enligt kollektivavtal med Unionen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till försäljning. Vi vill att du är målinriktad och att du är positiv till mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde. Det är en fördel om du är tävlingsinriktad men du behöver även klara av en motgång.

Vi ser det som ett plus om du är aktiv inom en idrott eller att du har en kreativ sida i form av konst, musik eller teater. Har du dessutom tidigare ledarskapserfarenheter och vågar ta för dig i sociala sammanhang är det meriterade för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från försäljning eller bank, men det är inget krav. Har du dokumenterad erfarenhet från försäkringsförmedling är det självklart ett stort plus.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs;
  • Fyllda 18 år
  • Har gymnasiekompetens, meriterade om du innehar universitetsstudier
  • Har tidigare någon form av arbetslivserfarenhet
  • Vid eventuell anställning görs ett utdrag från belastningsregistret
  • Gott ekonomiskt beteende, vilket t.ex. innebär att du ej får inneha någon betalningsanmärkning
Det absolut viktigaste för oss är vem du är som person och att du vill lära dig försäljning och service! Vi har kollektivavtal genom Unionen och är självfallet medlemmar i branschorganisationen Kontakta.

Intervjuer sker löpande, digitalt.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Online är byggt av människor med entreprenörskap och personligt driv. Med engagerat medarbetarskap har vi från början ständigt sökt och hittat nya vägar att förbättras och utvecklas. En kultur som främjar idéskapande från alla nivåer har varit en stor framgångsfaktor. Vi arbetar som bäst tillsammans, även om inte alla arbetar nära varandra.

Vi förstärker och blir en naturlig del av våra kunders försäljning & kundservice. Vi hjälper företag att skapa, förvalta och utveckla sina kundrelationer. Vi förstärker deras affärer genom att kombinera smart teknik med spetskompetens inom försäljning och service. Vi ökar hållbarheten genom att hjälpa våra kunder att skapa lojala kunder som köper mer.

Historia & Framtid
Vi har sedan starten 1993 i Lund utvecklat försäljning och service åt andra företag. Sedan dess har vi hanterat miljontals kunddialoger i alla kanaler. Vi insåg tidigt att bra kundupplevelser skapas av att du tar ansvar för att förväntningar och nytta motsvarar kundens förväntningar. Vi hjälper våra uppdragsgivare att uppnå detta.