Säljare för Skellefteå Kraft, heltidstjänst

Säljare för Skellefteå Kraft, heltidstjänst

Vi söker två agenter som vill arbeta i en utvecklande och inkluderande miljö med försäljning och service på vårt kontor i centrala Umeå

Om tjänsten

Tjänsten innebär försäljning av elavtal åt Skellefteå Krafts vägnar. Vi värdesätter alltid hög kvalité i våra samtal. Vårt mål är att våra agenter hela tiden ska utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare, men vi anser även att försäljning och service kan läras in, därför ger vi dig verktygen för att utvecklas inom dessa områden.

Som heltidsanställd på Online arbetar du dagtid, måndag till fredag. Vårt lönesystem gör det möjligt för dig att påverka din lön genom ett provisionssystem, samtidigt som du har en garantilön enligt kollektivavtal med Unionen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till försäljning. Vi vill att du är målinriktad och prestationsorienterad men även klarar av motgångar.

Du är inte rädd för att sätta dig själv främst samtidigt som du värnar om god sammanhållning och en trevlig arbetsplats. Du är positiv till mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde.

Vi värdesätter om du är aktiv inom en idrott och/eller har tidigare erfarenhet av försäljning och ledarskap. Vågar du även ta för dig i sociala sammanhang och är en positiv person kan det vara meriterande för tjänsten.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du
  • är minst 18 år
  • har gymnasiekompetens eller likvärdig erfarenhet
  • har tidigare arbetslivserfarenhet, meriterande med försäljningserfarenhet
  • har goda språkkunskaper i svenska
Intervjuer sker digitalt och sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Online är byggt av människor med entreprenörskap och personligt driv. Med engagerat medarbetarskap har vi från början ständigt sökt och hittat nya vägar att förbättras och utvecklas. En kultur som främjar idéskapande från alla nivåer har varit en stor framgångsfaktor. Vi arbetar som bäst tillsammans, även om inte alla arbetar nära varandra.

Vi förstärker och blir en naturlig del av våra kunders försäljning & kundservice. Vi hjälper företag att skapa, förvalta och utveckla sina kundrelationer. Vi förstärker deras affärer genom att kombinera smart teknik med spetskompetens inom försäljning och service. Vi ökar hållbarheten genom att hjälpa våra kunder att skapa lojala kunder som köper mer.

Historia & Framtid
Vi har sedan starten 1993 i Lund utvecklat försäljning och service åt andra företag. Sedan dess har vi hanterat miljontals kunddialoger i alla kanaler. Vi insåg tidigt att bra kundupplevelser skapas av att du tar ansvar för att förväntningar och nytta motsvarar kundens förväntningar. Vi hjälper våra uppdragsgivare att uppnå detta.