Arbeta som Låneförmedlare på heltid

Arbeta som Låneförmedlare på heltid

Under vintern expanderar vi samarbetet med vår partner inom bank- och finanssektorn. Därför söker vi nya låneförmedlare till vårt kontor i centrala Umeå.

Om tjänsten

Arbetsuppgiften är att förmedla privatlån via telefon till vår partners befintliga kunder.

God förståelse av försäljning och service är viktigt för att lyckas som låneförmedlare. Vi ger dig verktygen att lyckas genom en välutvecklad säljutbildning samt en detaljerad produktutbildning som ger dig kunskap om lån och krediter. Därefter får du löpande dagligt stöd genom aktiv coachning, personliga målsättningar och resultatuppföljning. Vårt mål är att du hela tiden skall utvecklas, få nya utmaningar och växa med oss.

Vårt lönesystem gör det möjligt för dig att påverka din lön genom ett provisionssystem, samtidigt som du har en garantilön enligt kollektivavtal med Unionen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till försäljning. Vi vill att du är målinriktad och att du är positiv till mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde. Det är en fördel om du är tävlingsinriktad men du behöver även klara av och lära av motgångar.

Vi ser det som ett plus om du är aktiv inom en idrott eller att du har en kreativ sida i form av konst, musik eller teater. Har du dessutom tidigare ledarskapserfarenheter och vågar ta för dig i sociala sammanhang är det meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från försäljning eller bank, men det är inget krav.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du;
  • Fyllt 18 år
  • Har gymnasiekompetens, meriterade om du innehar universitetsstudier.
  • Har tidigare någon form av arbetslivserfarenhet.
  • Gott ekonomiskt beteende, vilket t.ex. innebär att du inte får ha någon betalningsanmärkning.
Det absolut viktigaste för oss är vem du är som person och att du vill lära dig försäljning och service!

Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta Malin på 090-133969.

Online skapar värdefulla relationer mellan företag och människor. Vi hjälper företag att bygga kundlojalitet och öka sin försäljning, genom att kombinera rätt teknik, rätt människor och rätt kompetens i kunddialoger för försäkringsbolag, elbolag, e-handel, abonnemangsprodukter med flera.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb (22 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Online hjälper företag att bygga kundlojalitet och öka sin försäljning, genom att kombinera rätt teknik, rätt människor och rätt kompetens i kunddialoger vid rätt tillfälle oavsett kanal.

Idag har vi kontor i Lund, Umeå och London som med cirka 150 heltidsanställda hanterar 3,3 miljoner kunddialoger årligen inom försäljning, mötesbokning, och support samt hjälper företagets kunder med kund- och varumärkesanalyser. Vi arbetar utifrån ett workflowperspektiv, till skillnad från ett ticketperspektiv, dvs med ett fokus på ett helhetsflöde som säkerställer att alla dialoger utförs med samma standard utifrån uppdragets utformning.

Online existerar på grund av att det finns ett behov av tjänsterna vi levererar. Online existerar på grund av att våra kunder anser att vi utför dessa bättre än våra konkurrenter. För att Online ska fortsätta att existera måste vi alltid leverera tjänster som våra kunder efterfrågar, överträffa deras förväntningar och göra det bättre än våra konkurrenter.