Kundtjänstmedarbetare till Umeå

Kundtjänstmedarbetare till Umeå

Är du serviceinriktad, känner att du vill utvecklas i din arbetsroll tillsammans med duktiga och roliga kollegor? Vi på OnePartnergroup Umeå AB söker nu en kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder i Umeå.

Detta är en konsulttjänst där du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och jobbar direkt mot vår kund.

Om kunden:

Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Umeå. Kontoret genomsyras av gemenskap, kompetens och framåtanda där man värdesätter personlig utveckling.

Om rollen som kundtjänstmedarbetare:

Arbetsuppgifterna kommer att variera men de kommer bland annat att bestå av att ta emot inkommande samtal från kunder, besvara frågor över mejl och telefon, samt guida kunder till olika lösningar. Du kommer att vara del av ett engagerat team som hjälper och servar företagets svenska slutkunder.

Andra arbetsuppgifter kan vara:
  • Faktura- och reskontrafrågor
  • Återbetalningar
  • Informera kunder om gällande avtal
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter
Vi söker dig som:

Har en stark servicekänsla och känner dig trygg i telefon. Vi ser också gärna att du har några års erfarenhet från serviceinriktade yrken eller liknande där man hanterar kunder.

Att ha en god datorvana och att behärska både svenska och engelska i såväl tal som skrift ser vi som en viktig del för att kunna trivas i rollen och lyckas. Vidare ser vi att du som kundservicemedarbetare är utåtriktad, noggrann och serviceminded. Arbetstempot är ibland högt och det är då viktigt att du kan hantera stressiga situationer men ändå inte tappa servicenivån. Du kommer också att jobba tillsammans med andra kollegor i olika team och därför ser vi även att du är en bra lagspelare och sätter laget fram jaget.

Om oss:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Anställningsform:

Vikariat

Heltid

Start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön

Rekryteringen sker löpande och tillsättning av tjänsten kan därför ske innan slutdatum. Tveka inte med att skicka in din ansökan eller tipsa gärna en kompis som du tror skulle passa för tjänsten. Vid frågor kontakta Andreas Lindqvist, OnePartnerGroup Umeå 073- 413 06 11 eller via mejl andreas.lindqvist@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se