Chaufförer sökes i Umeåområdet

Chaufförer sökes i Umeåområdet

Nu söker OnePartnerGroup chaufförer för jobb hos våra kunder i Umeåområdet.

Välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter


Du kommer att jobba som B-bil-/C-bil- eller CE-bils-chaufför hos våra kunder i Umeåområdet. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och jobbar som uthyrd konsult hos någon av våra logistikkunder. Behovet finns just nu för både heltid och deltid under en period framöver.

Din profil

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete omgående.

Du har B-, C- eller CE-kort

Giltigt YKB för 2020.

Vi ser att du är ansvarsfull, social och gillar ordning och reda.

Du som har erfarenhet av att ha jobbat inom logistikbranschen sedan tidigare kommer ha fördel i rekryteringsprocessen.

Truckkort är också meriterande men inget krav.

Anställningsomfattning

Heltid / Deltid / Timmar

Anställningsform

Visstidsanställning / Behovsanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Skiftgång/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Umeå.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 27 apr 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se