Projektledare Omexom Umeå/Örnsköldsvik

Projektledare Omexom Umeå/Örnsköldsvik

Vi på Omexom är yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Omexom är en del av VINCI Energies, ett av sex affärsområden inom den franska industrikoncernen VINCI som har över 200 000 anställda över hela världen. www.omexom.se/om-oss/

Är du en affärsdriven person som vill fortsätta din karriär i en växande bransch? Sök då rollen som Projektledare på Omexoms affärsenhet i Umeå!

Vi söker en projektledare till vår affärsenhet i Umeå för arbete i våra projekt mot kunder inom eldistribution. Projekten rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar. Kunderna är bland andra Umeå energi, Vattenfall, andra nätbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter som har behov av nya anläggningar eller förändring av sina befintliga anläggningar.

Vi söker dig om som gillar att få saker att hända och inte räds utmaningar. Personligheten är viktigare än vilken typ av arbetserfarenhet du har - den tekniska kompetensen finns redan på plats!

Rollen som projektledare

I rollen som projektledare ansvar du för genomförande av projekt från kalkyl till avslut utefter en fastlagd projektprocess. Projekten varierar i storlek och komplexitet. Storleken på projekten ligger mellan 0,3 och 50 miljoner i omsättning och du ansvarar för att genomföra projekten med egna anställda såväl som externa underentreprenörer. Projekten som är totalentreprenader kan vara belägna i hela Sverige men i huvudsak Norrland.

Som projektledare ansvarar du fullt ut för det ekonomiska resultatet, som följs upp löpande. Som stöd för arbetet har du en controller, som hjälper dig i uppföljningen och rapporteringen. Rollen som projektledare är en mycket bra grund för att utvecklas vidare inom Omexom.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet som projektledare, gärna inom el- och energibranschen, men detta är inget krav. Det viktiga är att du är en "doer" som är resultatinriktad med ett tekniskt intresse. Bonus är även om du har erfarenhet av entreprenadverksamhet.

Du har lätt för att samarbeta med personer relevanta för ditt projekt och har förmåga att förmedla information tydligt och enkelt, både skriftligt och muntligt till dina kontaktytor. Du har en god förmåga att planera arbetet och förutse problem samt utveckla alternativa planer. Du sätter även höga mål för ditt arbete och arbetar hårt för att uppnå dem.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är placerad i Umeå eller Örnsköldsvik men vi är öppna för alternativa lösningar.

Kontakt
Låter det intressant? Skicka gärna in din ansökan redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med AxÖConsulting och har du frågor kan du kontakta vår rekryteringskonsult Ola Pettersson 070-377 02 45

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (12 dagar kvar)