E-handelsansvarig till Ohlssons Tyger

E-handelsansvarig till Ohlssons Tyger

E-handelsansvarig till Ohlssons Tyger i Umeå

Jobbar du med E-handel idag och drivs av att analysera kampanjer och kundbeteenden på digitala marknadsplatser? Nu har du möjligheten att få bli en del av Ohlssons Tygers framgångsrika e-handelsteam i Umeå.

Dina arbetsuppgifter

Framförallt så kommer ditt ansvar vara att utifrån din expertis driva arbetet att ta ohlssonstyger.se till nästa nivå med fokus på användarvänlighet, konvertering och lojalitet genom att hela tiden analysera kundresan för att hitta utvecklingsområden och driva igenom förbättringsåtgärder. För att nå detta kommer du:
  • Ta ansvar för att e-handeln når uppsatta KPI:er och löpande följa upp och rapportera till övriga i ledningen.
  • Ansvara för att koordinera, leda och kravställa mot externa byråer som e-handeln jobbar med.
  • Felsöka tekniska fel och driftrelaterade frågor samt driva igenom lösningar och åtgärder.
  • Arbeta med innehåll, säljstyrning och online merchandising tillsammans med marknad/inköpsavdelning.
  • Vara den som säkerhetsställer att rätt sortiment visas online och att produkterna och tjänsterna presenteras på bästa sätt.
I tjänsten ingår att hålla sig uppdaterad och utvärdera ny teknologi, nya verktyg och nya leverantörer som kontinuerligt gör kundresan bättre. Att utveckla samarbetet mellan e-handel och tygaffärerna är också en viktig del.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom digital marknadsföring och minst 3 års erfarenhet av att jobba med e-handel kommersiellt.

Du är en driven analytiker som älskar sälj och har stort kundfokus i allt du gör.

Du är van att initiera och leda projekt av olika slag.

Du har erfarenhet av att bygga upp en e-handelsstruktur/plattformar och kan därmed se både svårigheter, hinder och vägar till framgång i detta.

Du är van att jobba på en hög strategisk nivå och kommer i denna tjänst jobba tätt tillsammans med ledningsgruppen i bolaget kring allt som rör e-handeln och digitala kampanjer på webben.

Du är naturligt pedagogisk och van att presentera rapporter och analyser.

Du har erfarenhet och goda kunskaper i Google Analytics och SEM (Search Engine Marketing).

Du är en driven och flexibel person som trivs med att ta eget ansvar och som hela tiden vill framåt utifrån företags bästa.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!

Att jobba på Ohlssons tyger

Som medarbetare på Ohlssons tyger kommer du vara en del i det mesta som sker i bolaget. Din arbetsplats blir på bolagets huvudkontor i Umeå och du jobbar här nära företagets ledning i den dagliga driften vilket skapar stor delaktighet. Du erbjuds en marknadsmässig lön tillsammans med en flexibel arbetstid och ett arbete med frihet under ansvar. Då bolaget ser en stark utveckling inom e-handeln just nu så kommer du bli en viktig nyckelspelare i dess fortsatta framgång och utveckling.

Välkommen till Ohlssons tyger.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja!

Vi är oerhört stolta över att kunna välkomna dig till en riktig tygaffär. Hos oss hittar du ett ständigt uppdaterat sortiment och kunnig och engagerad personal som inspirerar till kreativitet.

Tygkedjans historia startade år 1971 när Birger och Majbritt startade en liten tygaffär i Umeå. På den tiden sålde vi stuvar och andrahandssortering som köptes in från tygbältet i Borås. Idag skapar vi vårt eget unika sortiment och tygaffärerna drivs av tredje generationen Olssons.

I våra 17 tygaffärer hittar du ett stort sortiment av unika och handplockade modetyger, egendesignade inredningstyger, färdigsydda gardiner och inredningsdetaljer som kuddfodral, kökstextilier och sängkläder. Stuvar på kilopris finns fortfarande kvar som en påminnelse om vår historia.

Vi på Ohlssons Tyger tror på kundens egna kreativitet. Oavsett om du är en hobbyfixare eller modefantast, om du bara behöver nya gardiner eller en ny kavajknapp har du mängder med möjligheter. Genom oss kan du enkelt sätta egen prägel på ditt hem och dina kläder!

Välkommen till en riktig tygaffär!