Inköpare till OF Bygg

Inköpare till OF Bygg

OF Bygg KB är ett lokalt välkänt företag som åtar sig alla slags byggnationer. Byggmästartradition och genuint hantverkskunnande i kombination med modern teknik har gjort att vi funnits i drygt 80 år. Vi växer och behöver nu dig som har kunskap och erfarenhet som inköpare.

Inköpare

Som inköpare hos OF Bygg arbetar du med inköp av byggmaterial och underentreprenörer. Arbetet innebär även utvärdering av anbudsofferter samt att vårda och utveckla relationen med leverantörer. Du arbetar i team tillsammans med kalkylchef, projektchefer, entreprenadingenjörer och platschefer.

Vi erbjuder trevliga och engagerade arbetskamrater och arbete i en trygg organisation.

Vi söker dig som

Har arbetat som inköpare alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen. Som person är du strukturerad och självgående. Vi tror också på att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Har du tidigare erfarenhet av förhandling är det meriterande.

Arbetet är heltid, dagtid och tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2019-01-20

Ansökan

Alla frågor gällande tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av OF Byggs personalansvarig, Eva Rännar, eva.rannar@ofbygg.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 26 feb (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vår förmåga till anpassning och förnyelse som gjort oss till ett av de största och mest aktade byggföretagen i Umeå. Vi utför de stora entreprenaderna. Både egna projekt och andras, i Umeå. Ett litet, sammansvetsat team som genomför projekten upp till ett par miljoner. Vi hyr ut alla verktygen och maskinerna. Våra råd och tips är mycket uppskattade. Vi började bygga Umeå redan 1937...och vi fortsätter oförtrutet.