Entreprenadingenjör till OF Bygg

Entreprenadingenjör till OF Bygg

OF Bygg KB är ett lokalt välkänt byggföretag som åtar sig alla slags byggnationer. Nu omorganiserar vi och behöver därför förstärkning av dig som har bred kunskap inom bygg och stort intresse av projektledning!

Entreprenadingenjör

Som entreprenadingenjör har du en bred och varierande roll där du kommer vara involverad i en rad spännande projekt. Din medverkan i olika projekt, små som stora, gör att du får gedigen kunskap och utvecklas snabbt. Du samarbetar med andra entreprenadingenjörer och platschefer och biträder projektcheferna med projektledning. Arbetet innebär även kontakt med kunder och leverantörer.

För att trivas i tjänsten bör du vara affärsinriktad, strukturerad, självgående och resultatinriktad i ditt arbete. I rollen har du dialog med olika kunder och du bör därför trivas med att skapa och underhålla långsiktiga affärsrelationer. Du känner ett stort engagemang och intresse för byggbranschen samt är nyfiken och villig att lära dig mycket.

Vi erbjuder engagerade arbetskamrater, arbete i en trygg organisation och utmanande arbetsuppgifter. Några av dina arbetsuppgifter som vår nya entreprenadingenjör blir:
  • Projektstyrning
  • Hantering av PM & ändringar
  • Projektplanering
  • Projektadministration
  • Inköp
  • Kalkyl
Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning och/eller bred erfarenhet inom bygg. Det är meriterande om du har arbetat ute i produktionen samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Har B-körkort och tillgång till bil.
Arbetet är heltid, dagtid, tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2019-01-20

Ansökan

Alla frågor gällande tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Eva Rännar, personalansvarig, OF Bygg, eva.rannar@ofbygg.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 26 feb (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vår förmåga till anpassning och förnyelse som gjort oss till ett av de största och mest aktade byggföretagen i Umeå. Vi utför de stora entreprenaderna. Både egna projekt och andras, i Umeå. Ett litet, sammansvetsat team som genomför projekten upp till ett par miljoner. Vi hyr ut alla verktygen och maskinerna. Våra råd och tips är mycket uppskattade. Vi började bygga Umeå redan 1937...och vi fortsätter oförtrutet