Passionerad MC-säljare till Northbike Umeås nya satsning!

Passionerad MC-säljare till Northbike Umeås nya satsning!

Äntligen! Vi har precis slagit ihop våra två butiker till en enda stor och härlig familj och söker nu dig som älskar fritidsfordon, speciellt MC, lika mycket som vi. Vi är ett glatt gäng som nu behöver förstärkning av tre personer som vill vara med på vår roliga expansionsresa, varav en säljare till vår MC-avdelning och förhoppningsvis är du en av dem!

Älskar du att köra MC och vill dagligen möta människor som delar din passion? Är du en vinnarskalle som drivs av att prestera och göra bra affärer samt att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer? Kul, då kan du vara den vi söker! Att du är rätt person för oss är viktigare än ditt CV och tidigare säljerfarenhet så stämmer det in på dig samt att du är positiv, ödmjuk och engagerad så vill vi gärna höra från dig.

Du kommer bli en del av ett ambitiöst säljteam om 6 personer som ser fram emot att du ska komma på plats, precis som resten av gänget på Northbike Umeå. Vi bygger nytt inför sammanslagningen och du kommer jobba i våra nyrenoverade och toppfräscha lokaler på Västerslätt.

Är du lika taggad på detta som vi? Skicka in din ansökan, gärna med en personlig video där du berättar om dig själv, omgående till emilia.hoglund@northbike.se då urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten når du Emilia på
076 677 38 21.

Vill du få en inblick redan nu kring sammanslagningen och den nya anläggningen har du möjlighet till en förhandstitt här; https://youtu.be/zPqb7dWljoE

Dream it. Live it!
Mer info
Kontaktperson Emilia Höglund
Telefon 0766773821
Email Mejla Emilia Höglund
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.northbike.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)