Skoterintresserad mekaniker till Northbike Umeå West!

Skoterintresserad mekaniker till Northbike Umeå West!

Älskar du skotrar och vill få möjligheten att utveckla det hos en av Nordens största handlare av fritidsfordon? Vill du även bli en del av ett härligt team som jobbar tillsammans och en växande koncern? Läs då vidare så berättar vi mer!

Då en av våra mekaniker fått möjligheten att utvecklas inom bolaget söker vi nu en ny stjärna som ska fylla hans plats på verkstaden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att meka med våra skoterfordon – mestadels
Ski-Doo, Sea-Doo och Can-Am. Du kommer bli en del av vårt glada och engagerade gäng på Northbike Umeå West som ser fram emot att du ska komma plats. Tjänsten avser heltid och tillträde sker 1 augusti eller enligt överenskommelse.

Till rollen som mekaniker söker vi dig som har ett genuint intresse för framförallt skoter och har erfarenhet av att skruva i motorer, det behöver dock inte vara just skotermotorer då vi kommer ge dig den utbildningen på plats. För att trivas och lyckas i tjänsten behöver du vara tekniskt lagd, triggas av problemlösning och känna dig hemma i verkstadsmiljön. Även dina personliga egenskaper är viktiga för att vi ska trivas tillsammans och vi ser att du har hög arbetsmoral, är noggrann och sätter laget före jaget.

Tillträde sker omgående eller enl. överenskommelse.

Låter detta som något för dig? Kul! För att få veta mer om tjänsten eller skicka in din ansökan kontaktar du vår HR-avdelning som ansvarar för rekryteringsprocessen på emilia.hoglund@northcar.se / 076 677 38 21. Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Emilia Höglund
Telefon 0766773821
Email Mejla Emilia Höglund
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.northbike.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northbike är en av nordens största MC-handlare som alltid har över 400 fordon i lager. Hos Northbike hittar du motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Här får du alltid ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.

Northbike grundades 1965 i Sundsvall och hette då Moped & Motortjänst. 2006 köpte Jonas Olert företaget och bytte efter två år namn till Northbike Sweden AB.

Idag har Northbike auktoriserad försäljning och verkstad på BMW, Honda, Triumph, Kawasaki, Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo och Can-Am samt mopedmärkena Honda, Peugeot, Microcar och Kymco.

I Mars 2014 fick vi äran att börja samarbeta med BRP i Sundsvall och sälja Lynx snöskotrar, Sea-Doo vattenskotrar, Can-Am fyrhjulingar och Spyder.

Northbike startade 2012 en ny fullservice anläggning i Umeå, detta sedan företaget köpt upp de lokala MC-handlarna Two Wheels och Norrlands MC. En av anledningarna till etableringen i Umeå är den sammanlagda erfarenhet som redan fanns i dessa företag och att Northbike blev ensamma på den lokala marknaden. Northbike Umeå är auktoriserad återförsäljare av BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Triumph, KTM samt Mopedmärkena Honda, Peugeot och Ligier.

Den 1 september 2016 förvärvade Northbike Sweden AB för Umeåborna välkända Motorbolaget. Northbike som idag kallas Northbike West säljer skotrar, fyrhjulingar, vattenskotrar, hjälmar, kläder och övriga tillbehör. Där finns även en verkstad med certifierade verkstadsmekaniker på Ski-Doo, Sea-Doo och Can-Am.