Rekrytering av VVS-montör till Norrtech

Rekrytering av VVS-montör till Norrtech

Norrtech VVS och Industri AB är Umeås starkast växande VVS-bolag! Tidigare i år blev de utsedda av Dagens Industri till Gasellföretag och nu fortsätter framgångsresan med tydligt fokus på tillväxt. Vi söker en VVS-montör som vill bli en del av ett sammansvetsat gäng som har kul tillsammans med företagsresor, afterworks och annat. Välkommen till en roligare vardag med Norrtech!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Norrtechs räkning en VVS-montör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Norrtech. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Norrtechs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sara.engstrom@professionalsnord.se.

2020 blev Norrtech utsett till ett Gasellföretag av Dagens Industri, undersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Mindre än en procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Som medarbetare hos Norrtech blir du en del av ett växande och snabbfotat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en del av ett gäng med 19 engagerade medarbetare som gillar att ha roligt tillsammans, både på jobbet och utanför. För rätt person finns möjlighet att växa in i en mer ansvarstagande roll som arbetsledare eller projektledare.

Arbetsuppgifter

Som montör utgår du från Norrtechs fräscha lokaler på Spinnvägen. På din väg ut till jobben kör du nya fina servicebilar laddade med fräscha verktyg. Du kommer att utföra alla typer av VVS jobb och som du redan vet kan det innefatta bland annat:

Service
 • Ombyggnationer och renoveringar
 • Byten av blandare i kök, badrum och tvättstuga
 • Installation av värmepumpar. Frånluft, bergvärme, luftvatten, luftvärmepumpar
 • Byte av värmeväxlare
 • Installation av fjärrvärme
 • Byte av termostatventiler
 • Installation av vedpannor och pelletspannor
 • Installation av golvvärme i betongplatta samt träbjälklag
Entreprenad
 • Små, mellan och större VVS Entreprenader
 • VVS Installationer i bostäder
 • VVS Installationer i Renoveringsobjekt
 • VVS Installationer i Industribyggnader
 • VVS Installationer i Renovering/Nybyggnation av Skolor
 • Större värmepumpsprojekt i fastigheter
Vi söker dig som

Arbetar som VVS-montör i dagsläget och är självgående i ditt arbete. Körkort B är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom entreprenad. Vi tror att du är en problemlösare som har kunden i fokus och alltid gör ditt yttersta för att leverera kvalité i varje steg. Självklart är du noggrann i ditt arbete. Du är en öppen och lättsam person som gillar att ha roligt och sprida en bra energi på jobbet.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"För oss är kvalité mer än bara ord. Vi tänker kvalité och service i alla våra kundmöten och under alla jobb vi gör. Norrtech VVS & Industri AB grundades 2015 och ägdes tidigare av Simon Sandström och Marcus Hermansson. 2020-04 såldes Norrtech till Installationsföretaget Instalco.
Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri. Vi utför installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Instalco består av en sammanhållen grupp av företag med stark lokal förankring, specialiserad kunskap och med lång erfarenhet i branschen.
För Norrtech ska Kvalité inte behöva kosta extra har varit filosofin sedan starten. För närvarande har företaget 19 st medarbetare. Vi verkar i Umeå med omnejd och utför alla typer av rörarbeten.Vår målsättning är att med gedigen personal som har god erfarenhet och branschkunskap kunna erbjuda hög kvalitet i allt vårt arbete. Vilket vi vet leder till nöjda kunder och samarbetspartners.

Vi vill erbjuda hållbara energisystem och morgondagens energilösningar. Våra erfarenheter sträcker sig från såväl installation som drift, underhåll och projektledning vilket gör att vi åtar oss allt i från små serviceuppdrag till totalentreprenader. Vi följer upp våra installationer och kan erbjuda serviceavtal." Läs gärna mer om Norrtech på deras hemisida, Facebook och Instagram @norrtech.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.