Student till Norrlands Me-Ko som ordermottagare!

Student till Norrlands Me-Ko som ordermottagare!

Är du student och söker ett arbete vid sidan om studierna? Trivs du i en självgående roll där du har möjlighet att utvecklas? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Norrlands Me-Kos räkning en ordermottagare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Norrlands Me-Ko.

Norrlands Me-Ko ser långsiktigt på detta uppdrag och tanken är att du kommer arbeta cirka två dagar i veckan mellan 7-16 under studieperioderna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Norrlands Me-Kos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att ta emot mail från kunder med ritningar, dokumentera dessa i systemet, för att sedan se till att det kommer ut till produktion. Vidare kommer du lära dig att skapa ordererkännanden till kund samt skapa faktureringsunderlag.

Vi söker dig som

Studerar på högskola eller universitet i dagsläget och vill avsätta cirka två dagar i veckan för arbete. Studerar du maskin- eller byggingenjör är det meriterande. Förkunskaper i CAD-program är ett krav för tjänsten då du kommer avläsa ritningar.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Norrlands Me-Ko. Du är driven och självgående i ditt arbete. Vidare tar du för dig och drivs av att utvecklas i din roll.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Norrlands Me-Ko är en mekanisk verkstad som tillverkar detaljer för industri inom Umeå med omnejd. Vi konstruerar även diverse utrustning och maskiner för skogsindustrin och tar också på oss ritningsuppdrag, tillverkning av specialmaskiner med CE-märkning och byggsmide enligt önskemål.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 okt (12 dagar kvar)