Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker

NOMOR SÖKER DRIFTANSVARIG SKADEDJURSTEKNIKER FÖR
TJÄNSTGÖRING I REGION NORR MED PLACERING I UMEÅ

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en Driftansvarig skadedjurstekniker för tjänstgöring i region Norr med placering i Umeå. Du ska med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer till stor del att arbeta med att organisera och strukturera det dagliga arbetet men är även en naturlig del av teamet som dagligen utför inspektioner och saneringar inom skadedjursförebyggande åtgärder ute hos våra kunder. Du har även ansvar för lager samt inköp av material. Du ansvarar även för den övergripande kontakten med både kunder och leverantörer samt driver olika projekt.

Tjänsten omfattar även in- och merförsäljning av Nomors hela tjänsteutbud. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.
Tillsvidare anställning, heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Din profil
Du kan självständigt leda, planera och följa upp flera processer samtidigt. Du är strukturerad, serviceminded och gillar att leda, engagera och att arbeta i team för att nå förväntat resultat. Du trivs bra med att arbeta i ett högt tempo med kunden i fokus. Ordning och reda är ett måste då tjänsten innefattar mycket eget ansvar. Du är en lagspelare med positiv inställning som ser möjligheter istället för hinder. Då verksamheten lyder under ett stort antal lagkrav så är svenska i tal och skrift ett krav samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Vi ser inga problem om du är i början på din karriär bara du har den rätta inställningen och rätt grundkompetens. Dock är det en fördel om du har erfarenhet från servicebranschen och är praktiskt lagd/har erfarenhet inom bygg och/eller fastighet. Jägarlicens är meriterande.
B-körkort för manuell växel är ett krav.
Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning. För slutkandidater så kommer förmågan att kommunicera skriftligt samt återrapportera eventuellt testas praktiskt före anställning.

Ytterligare information
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 17 januari 2021. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering.norr@nomor.se och märker din ansökan "Driftansvarig tekniker". Eventuella frågor besvaras av regionchef Magnus Rehn, mail: magnus.rehn@nomor.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.