Engelsklärare till kortare uppdrag

Engelsklärare till kortare uppdrag

Om företaget

NTI-skolan är skolan som bedriver undervisning för vuxna på distans, vilket gör att arbetet är flexibelt och du som lärare har stora möjligheter att själv organisera och planera din arbetstid. Skolans lokaler ligger i centrala Umeå. Hit tar du dig enkelt med såväl cykel, bil som kollektivtrafik. Till våra kurser i engelska söker vi nu en lärare. Allra helst dig som bor i Umeå, men även du som bor på distans kan vara aktuell.

Dina arbetsuppgifter

För NTI-skolans räkning söker vi nu en lärare i engelska för vuxenutbildning. Du kommer att arbeta med distansutbildning, vilket innebär att du förväntas kunna arbeta i olika digitala program - med olika digitala verktyg. En viktig del i arbetet är att kunna coacha eleverna och hjälpa dem framåt i deras studier.

Tillträde till tjänsten är v. 49 till och med v. 2. För dig med rätt kvalifikationer kan det finnas möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad engelsklärare, lärarstudent i slutet av dina studier, pensionerad lärare, alternativt har annan likvärdig utbildning. Du är en energispridare som brinner för ditt ämne, eleverna och deras kunskaps- och sociala utveckling. Goda relationer är viktigt för dig och du är bra på att stötta, coacha och handleda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med distansundervisning sedan tidigare, men det är inget krav.

Som engelsklärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Umeå
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu