Platschef för Umeå och Västerbottens inland

Platschef för Umeå och Västerbottens inland

Vår expansion i Skellefteå har varit framgångsrik och nu behöver vi stärka vårt team ytterligare med en platschef för Umeå och Västerbottens inland. Vi är ett sammansvetsat kul gäng, där skratt och effektivitet är en del av vardagen. Att jobba hos oss innebär möjligheter för dig att både utvecklas och bidra. Hos oss är det högt i tak och vi är öppna för nya tankesätt, här växer vi tillsammans! Utöver en trevlig arbetsplats och varierande arbetsuppgifter erbjuder vi dig bra förmåner. Som Platschef i Umeå och Västerbottens inland får du möjligheten att bygga upp verksamheten och skapa ett framgångsrikt team. Du kommer att leda och driva projekt från start till mål och vi hoppas nu på att nå ännu högre höjder med din hjälp!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef för Umeå och Västerbottens inland blir du ansvarig för att bygga upp verksamheten och teamet.

Som platschef har du ett totalansvar för dina projekt, från start till avslut. Du ansvarar för löpande planering, inköp, avrop, ekonomi inom projekten samt över att leda och fördela arbetet. Du bygger projektteamet av arbetsledare och yrkesarbetare samt de kompetenser som behövs för våra olika projekt.

Som platschef håller du i byggmöten, samrådsmöten samt planeringsmöten och ansvarar över dokumentationen i projekten.

Resor kommer att förekomma i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har stor erfarenhet av att driva, leda projekt och medarbetare i alla dess faser inom projekten. Vi ser att du har arbetat som platschef eller som arbetsledare i större projekt inom anläggning eller bygg.

Din drivkraft gör att du är engagerad och resultatinriktad med ett högt kvalitetstänk. Utöver det har du en god samarbetsförmåga till dina medarbetare, beställare, underleverantörer och du tummar aldrig på säkerheten. Genom ditt ordningssinne och effektivitet har du full kontroll på dokumentation av projekten vilket leder till lyckade resultat. Du har ett närvarande ledarskap som speglas av att vara lyhörd, utvecklande och motiverande.

Du har grundläggande kunskaper i officepaketet och goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-05-16
Placeringsort: Umeå eller Västerbottens inland, enligt ök.

I denna rekrytering samarbetar NEK AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Email Mejla Ellen Berg
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nek AB grundades i slutet av 2013 i Luleå och levererar mark- och anläggningslösningar för energibolag, infrastruktur och byggbolag.
Den1 juli 2020 valde Nek att göra en strategisk satsning och bildade ett eget affärsområde för Skellefteå.

Nek lägger grunden till ett modernt och attraktivt samhälle!