Executive Assistant

Executive Assistant

Executive Assistant

Är du en skicklig och kommunikativ Executive assistant som vill arbeta på ledningsnivå? Är du lösningsorienterad med god organiseringsförmåga och har hög integritet? Då kan du vara den vi söker!

Rollen hos oss

Som Executive assistant förser du vår regionchef och ledningsgrupp med administrativ struktur på högsta nivå. Du kommer att tillhöra Sektor Asfalt Region Nord och rapportera till Regionchefen.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Självständigt framställa presentationsmaterial samt sammanställa rapporter och dokument till Regionchef.
  • Ansvara för att uppdatera regionens digitala plattformar
  • Assistera Regionchefen och Regionledningsgruppen i de dagliga rutinerna samt reseadministration och ekonomisk uppföljning.
  • Fungera som Regioncheferns ”gate keeper” samt organisera Regionchefens kalender, och hantera mötessamordning.
  • Ansvara för administration av ledningsgruppsmöten och informationsmöten.
  • Projektledare för Regionens konferenser och events.
  • Kontaktperson gentemot interna servicefunktioner tex IT.
  • Informationssamlande och skapande av texter till informationsutskick och nyhetsbrev på engelska.
Dina erfarenheter

Befattningen är komplex med ett brett spektrum av olika typer av arbetsuppgifter som dessutom kännetecknas av snabba ändringar, ibland under tidspress. Du har förmåga att prioritera i stressade situationer. Utmärkande för ditt sätt att arbeta är ordning och reda, noggrannhet, uppmärksamhet på detaljer samt god planering. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom börsnoterat bolag.

Arbetet är självständigt och kräver att du i hög grad är serviceinriktad, lyhörd, initiativrik, ansvarsfull. Rollen innefattar hantering av viktig och sekretessbelagd information, därför måste du ha hög integritet och ett gott omdöme.

Att du behärskar Office 365 är grundläggande. Du har en god förmåga att uttrycka dig skriftligt både på svenska och engelska.

Dina egenskaper

Du har gedigen erfarenhet av arbete som innefattar hög servicenivå och erfarenhet av att arbeta i projekt. Vi söker dig som är erfaren assistent och vi tror att du som minst har 5 års erfarenhet i roll som assistent. Du klarar att leverera hög kvalitet i situationer av tidspress.

Ytterligare information

Tjänsten är en Tillsvidareanställning, med placering i Umeå. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Johan Brus, Regionchef, nr 070-328 73 85.Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2020-10-31.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.