Regionskoordinator sökes till en av Sveriges största hustillverkare Myresjöhus/Smålandsvillan!

Regionskoordinator sökes till en av Sveriges största hustillverkare Myresjöhus/Smålandsvillan!

Vill du koordinera marknadsföringen för framtidens bostäder och inspirera människor till att finna sina bostadsdrömmar? Rollen är helt ny och vi söker därför dig som är nytänkande och ser möjligheter i de utmaningar du kan ställas inför. Du lockas av mångsidiga arbetsuppgifter och älskar att ha en samordnande funktion. Känner du att detta är du personifierad? Läs då vidare så berättar vi mer och sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Myresjöhus/Smålandsvillan. Önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Myresjöhus/Smålandsvillan är ett expansivt företag och vill nu utöka sin personalstyrka med en regionskoordinator som ska vara med och driva marknadsföringen framåt. På din blivande arbetsplats i Umeå befinner sig 15 stycken kollegor med olika befattningar, alltifrån säljare till projektledare, som ser fram emot att du ska komma på plats! Arbetstiderna är främst vardagar mellan 08:00-17:00 men kväll och helgarbete kan förekomma.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst har du stora möjligheter till att sätta din prägel på de arbetsuppgifter som du har ansvar för. Du arbetar nära regionchefen och assisterar denne vid behov vilket också resulterar i att beslutsvägarna blir kortare. Arbetsuppgifterna kommer främst att inriktas mot marknadsföring, där du ska ansvara för att hemsidorna för samtliga orter inom regionen är uppdaterade med den senaste informationen.

Du ser till att publicera inspirerande bilder för att väcka ett intresse bland kunder och ansvarar för att samtliga instagramkonton fylls med spännande innehåll. Du har dessutom en koordinerande roll gentemot Myresjöhus/Smålandsvillan säljare och samordnar t.ex. visningshelger av bostäder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Uppdatera hemsidor
  • Koordinera säljare samt visningar
  • Marknadsföring
  • Skapa strategier och ansvara för instagramkonton
Vi söker dig som

Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som vi bedömer är relevant för tjänsten. Kanske har du haft en koordinerande arbetsroll tidigare? Du innehar goda språkkunskaper i engelska samt svenska såväl i tal som skrift. Vidare är det meriterande om du har B-körkort men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som regionskoordinator hos Myresjöhus/SmålandsVillan. Du har ett stort eget driv och är både lösningsfokuserad och nytänkande eftersom denna yrkesroll är helt ny inom organisationen. Du är trygg i dig själv och vågar att ta för dig då du är en grundpelare för att strategiskt driva försäljningen framåt. Vidare känner du att koordinera är din grej och något som du kommer att göra med bravur!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget OBOS Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår i våra projekt.

OBOS Sverige AB är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare, med ca 1000 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. OBOS Sverige ingår i norska OBOS, en medlemsägd organisation med säte i Oslo. Under 2016 levererade OBOS 4500 bostäder i Norden.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 25 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.