Mekaniker Scania

Mekaniker Scania

Vi växer och söker nu nya kollegor till vår lastbilsverkstad i Umeå!

Har du ett stort intresse för motorer och söker en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och härlig sammanhållning? Då har du hittat rätt!

Vi kan förutom en rad andra förmåner erbjuda dig en familjär och utvecklande arbetsmiljö med kompententa och trevliga kollegor som kommer hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som mekaniker är du en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på motorer, lastbilar och bussar.

Du ansvarar för att utföra reparationer på komponenter i alla mekaniska, pneumatiska och hydrauliska system. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparationer.

Din profil
Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi vill gärna att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon sedan tidigare. Har du även arbetat med skadehantering är det meriterande.

Vi ser gärna att du har god el-kunskap då fordonens system idag är komplexa och vi utrustar även mycket nya bilar samt att utveckling av el-lastbilar går väldigt fort framåt.

Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet med t.ex. SDP3 och Multi.

B-behörighet är ett krav, har du även C, CE, D behörighet är det ett stort plus.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.

Tjänsterna är på heltid och arbetstiden sker schemalagt då våra öppettider är kl. 07:00-18.00

Som anställd hos oss omfattas du av Fordonsbranschens kollektivavtal.

Metall; Ingemar Andersson 070-347 63 06, ingemar.andersson@motorcentralenumea.se

Vill du veta mer? Kontakta gärna Servicemarknadschef Peder Eriksson på 090-15 39 08

Vi ser framemot just din ansökan så Tveka inte - ansök idag
Bifoga personligt brev och CV. Skicka ansökan på mail till peder.eriksson@motorcentralenumea.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (33 dagar kvar)