Redovisningsekonom till Mittel-koncernen

Redovisningsekonom till Mittel-koncernen

Här får du världens möjlighet att arbeta inom ett företag med korta beslutsvägar samt utvecklas genom att ta dig an mer ansvar på sikt. Du kommer ingå i ett nära samarbete tillsammans med ekonomichefen för att sköta de ekonomiska inom de olika bolagen i koncernen.

Kanske har du nyligen gått klart din ekonomiutbildning eller känner att det är dags att gå vidare från din nuvarande ekonomitjänst? Erfarenheten är inte det viktigaste, det viktiga är att du är ansvarstagande och ivrig att lära dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Mittel ABs räkning en redovisningsekonom.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Mittel AB. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Mittel är ett Umeåbaserat företag i byggbranschen och har sina lokaler på Västerslätt i Umeå. Det är ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.

Den här tjänsten ämnar ersätta en medarbetare som går i pension.

Arbetsuppgifter

På Mittel arbetar du nära företagets ekonomichef som kommer lära dig allt han kan. Förhoppningen är att du i början också hinner gå parallellt med personen du ska ersätta. Främst arbetar du med dagliga ekonomiärenden exempelvis:
  • löpande bokföring,
  • fakturering,
  • stämma av mot balansbudget
  • kontering
  • lönehantering
Du hanterar ekonomin i fyra mindre bolag och samarbetar med ekonomichefen kring det större bolaget, Mittel Fjärrvärme.

På sikt finns det för rätt person möjligheter att ta mer ansvar och ta över delar som ekonomichefen hanterar i dagsläget.

Vi söker dig som

Har en ekonomisk utbildning i grunden. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Navision, Visma, Sfinx eller Crona. Svenska i tal och skrift krävs i dialogen med medarbetare.

Du är en person som gärna tar egna initiativ och är inte rädd för att ställas inför nya utmaningar. Du har även en positiv inställning och är noggrann i ditt arbetssätt eftersom arbetsuppgifterna förutsätter det.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Flexibelt enligt önskemål, 80-100%
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

I över 25 år har Mittel arbetat aktivt med att utveckla teknik för nyproduktion och reparation av fjärrenergisystem. Idag erbjuder vi helhetslösningar för nyproduktion, underhåll och reparation av fjärrenergiledningar. Vi har vuxit från att vara en lokal aktör till att verka på den globala marknaden med en flexibel affärsmodell som möter varierade kundbehov.

Genom strategiska samarbeten har vi kunnat visa nyttan med våra produkter och tjänster runt hela världen. Med ökad export ställs även högre krav på utbildning, certifiering och teknisk support. Dessa behov har lett till en utvecklad modell där vi idag kan utbilda och handleda montörer var som helst i världen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 nov (4 dagar kvar)