Säljare/Butikskommunikatör

Säljare/Butikskommunikatör

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.

Beskrivning
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo. Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med din kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Den viktigaste uppgiften som säljare på Mio är att ge våra kunder marknadens bästa bemötande samt vara en säljare av toppklass. I rollen som butikskommunikatör ansvarar du för att butiken är säljklar, inspirerande och följer konceptet.

Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att skapa återkommande kunder till butiken. Du är tävlingsinriktad och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av kundservice och försäljning. Vi ser gärna att du är:
  • initiativtagare med framåtanda och ambitioner
  • flexibel och har viljan att ta i där det behövs
  • en god förebild för övriga medarbetare och bidrar till god stämning
  • självgående och med eget driv
  • stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo
Det är en förutsättning att du kan jobba på helger och kvällar. Då tunga lyft förekommer, behöver du ha en god fysik.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mio.se/om-mio/jobba-pa-mio
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (65 dagar kvar)