Midroc Electro söker elkalkylator till Umeå, Kiruna eller Gällivare

Midroc Electro söker elkalkylator till Umeå, Kiruna eller Gällivare

Kort om oss: Vi är ett team som jobbar med kalkylering och projektering. Vi har våra arbetsplatser på olika orter i Midroc Electro och nu vill vi komplettera gruppen med ytterligare en kollega i antingen Umeå, Kiruna eller Gällivare. Personen som vi söker ska jobba med elkalkylering. Kan det vara du som är vår nästa kollega? Vi är stolta över att berätta att vi 2017 vann det prestigefyllda Svenska Ljuspriset och kom på andra plats i tävlingen om det Nordiska Ljuspriset.

Vad kan du förvänta dej hos oss: Vi trivs på jobbet, i medarbetarenkäten 2018 är vårt mederbetarskapsindex (MI) på hela 75 av 100 och ledarskapsindex på 90 av 100. I vår vardag lever vi efter våra värderingar och hos oss är det öppet, nära och enkelt.

Kort om dej: För att lyckas i rollen behöver du ha ett tekniskt intresse med erfarenhet från elbranschen. Vi själva brinner för vårt uppdrag och vi hoppas att du också är en person som älskar elkalkylering och framtagande av säljande lösningar och anbud.

Kort om vårat uppdrag: Vi arbetar med kalkylering och elprojektering för Midroc Electros installationsverksamhet där våra slutkunder finns inom industri-, fastighets- och byggsektorn. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet på en fastighet, till det stora jobbet med kompletta installationer i byggnader för exempelvis äldreboenden, lägenheter och industribyggnader.

Kort om ditt uppdrag: Den primära uppgiften är att vara ett professionellt stöd till verksamhetens chefer och projektledare med att kalkylera och ta fram anbud till kund.

Låter det intressant? Hör då av dej och berätta vem du är, vad du har för kunskaper, ambitioner och vad du vill bidra med. Lämna in din ansökan på midroc.se välj "din karriär" och lediga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Om du vill veta mer ring eller sms:a avdelningschef Leif Jäderberg, Tel: 070-180 12 20

Övrig: Resor kommer att förekomma därför är B-körkort en förutsättning.

Placeringsort: Umeå, Kiruna eller Gällivare.

Vardagen på Midroc Electro präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. För att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både internt och externt. Hos oss finns tryggheten och möjligheterna som ett stort stabilt företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag. Ta chansen och bli en del av Midroc Electro!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 8 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll. Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.


I dag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.


Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!
Ansök via midroc.se Välj "din karriär" och lediga jobb.