Vill du bli en landslagsspelare?

Vill du bli en landslagsspelare?

Dina arbetsuppgifter
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Vi söker just nu en expert inom Datacenter till Atea Sverige. Vill du jobba på ett av Sveriges mest spännande företag och känner att du vill lära dig något nytt varje dag så är du på god väg.

Arbetsuppgifterna innebär omfattande arbete kring planering, driftsättning, felhantering och underhåll av flera datacenter inom Sverige som bygger på virtualisering ifrån Microsoft och VMware. Dagligen kommer du och dina kollegor jobba tillsammans med leverantör i allt gällande storage, backup och virtualisering. Allt detta sker inom en struktur och ett ramverk som bygger på Information Technology Infrastructure Library (ITIL)

Som en del av ett team blir kommunikation, samarbete och prestigelöshet nyckeln för att lyckas och trivas och vi ser gärna att du som person är nyfiken, rak, mångsidig och vill ha kul på jobbet.

Vi söker dig med flertalet års erfarenhet inom Datacenter och som vill vara en vital del av ett mindre team med grym lagkänsla och skarp kompetens. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil
Du har följande kompetenser:
VMware på djupare/enterprise nivå
Software-defined network(SDN)
Erfarenhet av backup
Linuxkompetens

Meriterande kompetenser:
Hyper-V på djupare/enterprise nivå
Erfarenhet av storage, Dell/EMC
Erfarenhet av Cisco UCS
Erfarenhet av Netbackup

Placeringsort: Umeå

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar Atea med Maxkompetens så om du har några frågor är du välkommen att kontakta Erik Fahlgård på tel. 073 230 36 88 eller
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 16 septeber 2018.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Moxietech Group AB är noterat på Nasdaq First North och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna och Work And Passion AB.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om kunden
Atea Sverige
I Sverige är vi 2 200 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1 000 av oss är konsulter.
Ateakoncernen
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 32,4 miljarder norska kronor 2017 och är noterad på Oslo Börs.