Verkstadsarbetare

Verkstadsarbetare

Arbetsbeskrivning

Som verkstadsarbetare hos Röbäcks Sweden AB kommer du att arbeta med slipning, enklare svetsning samt liknande arbete enligt instruktion

För Röbäcks Sweden ABs räkning söker vi nu verkstadsarbetare. 6 månader med möjlighet till förlängning för rätt person.

Din profil

Är du intresserad av industriarbete och brinner för ditt hantverk? Vill du arbeta med varierade arbetsuppgifter och gillar att jobba både i team och med eget ansvar? Vi söker dig som är lyhörd, självgående och intresserad av att göra ett bra jobb och som vill utvecklas i ditt hantverk.

Du har:
  • Erfarenhet av industriellt montörsarbete
  • God verktygsvana
  • B-körkort
Meriterande:
  • Gärna ett mekaniskt intresse
  • Övrig industriell erfarenhet
Vårt företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MoxieTech Group AB och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna AB samt Work And Passion.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Kunden

Röbäcks Sweden AB

Vårt mål har i alla år varit att leverera anläggningar och produkter av hög kvalité med lång livslängd till betong- asfalt- och miljöindustrin. Detta i kombination med vår produktutveckling gör att med utrustning från oss säkerställs mervärde och effektivitet för våra kunder.

Röbäcks konstruerar, tillverkar och marknadsför anläggningar och utrustning för hantering, transport, dosering, vägning och blandning av olika material. Programmet omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten Betong, Asfalt och Miljö.