Utlastare Celsa Steel Service

Utlastare Celsa Steel Service

Utlastare/Verkstadsarbetare

Arbetsbeskrivning

"Något som verkligen utmärker Celsa är kamratskapen. Lagkänslan är stark och stämningen god. En arbetsplats med högt i tak. Gillar man teamwork och inte är rädd att ta i så kommer man att trivas på Celsa"

Tjänsten innebär att man under delar av dagen arbetar med att lasta stålgods både till transport samt in till produktion. Under resterande tid arbetar man inne i verkstaden. Som verkstadsarbetare är dina primära uppgifter att svetsa och bocka armeringsjärn. Du kommer både att arbeta efter anvisning samt att du kommer behöva räkna och planera arbetet själv. Andra uppgifter kan tillkomma så en förståelse för branschen och produktionsindustri är meriterade.

För Celsa Steel Services räkning söker vi nu Utlastare med erfarenhet från stålindustri

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team. Arbetet sker i 2 skift på veckodagar(05-13 och 13-22) och är beläget i Vännäs.

Du har:
  • Truckkort B1
  • Traverskort
  • Behörighet Hjullastare C2
  • Erfarenhet av svetsning och verkstadsarbete
Meriterande
  • Svetscertificat
  • Övrig industriell erfarenhet
Vårt företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MoxieTech Group AB och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna AB samt Work And Passion.

Om Kunden

Celsa Steel Service, Sveriges största leverantör av armering

Vi är totalleverantör av armering till svensk byggindustri och tillhandahåller alla typer av armering, klippt och bockad armering (ILF / Inläggningsfärdig armering) armeringsnät, rullarmering, prefabricerade armeringskorgar och förteckning/specning av armering. Tillsammans med armeringen levereras ett komplett utbud av armeringstillbehör och betongkomplement.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (18 dagar kvar)