Teknisk säljare

Teknisk säljare

För Röbäcks Sweden ABs räkning söker vi nu en Teknisk säljare som älskar att göra affärer

Arbetsbeskrivning

Som säljare hos Röbäcks Sweden så kommer du få möjligheten att resa, bygga relationer, ta eget ansvar och arbeta med försäljningen från start till stopp.

Din profil

Du kommer att vara på resande fot minst 1 dag i veckan och vara i direktkontakt med de kunder du arbetar med. Från att gå igenom prospects, skriva offerter och kalkyler till att ta kontakt med befintliga och potentiella kunder via e-post, telefon och såklart på plats ute hos kunden.

Röbäcks Sweden AB är återförsäljare för det Italienska företaget SIMEM som tillverkar det mesta inom betongindustrin, från kompletta lösningar till allt som krävs för att hålla en befintlig produktion igång. Dessa produkter kommer att vara en del av dina verktyg, tillsammans med ett grymt serviceteam i ryggen och en organisation som alltid vill hitta bästa lösningen för varje kund.

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund då många av våra kunders behov märks på plats. Har du arbetat som maskinsäljare, inom entreprenad eller inom betongbranschen så är det såklart ett stort plus.

Du kommer att få en gedigen utbildning i SIMEM's produktportfölj i Italien och arbeta tillsammans med ett välslipat säljteam. Med detta i ryggen förväntas du vilja ta ett stort eget ansvar och ha viljan att bygga en egen kundstock samtidigt som du arbetar med de redan existerande relationerna.

Du har:
  • Ett brinnande intresse för försäljning och relationsbyggande
  • Tekniskt kunnande och intresse
  • Väldigt goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Relevanta utbildningar för tjänsten(Ej krav):
  • Gymnasieingenjör
  • Maskiningenjör
Meriterande

- Goda kunskaper i Finska

Älskar du att göra affärer och att hitta innovativa tekniska lösningar? Då ska du söka!

Vårt företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MoxieTech Group AB och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna AB samt Work And Passion.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Röbäcks Sweden AB

Vårt mål har i alla år varit att leverera anläggningar och produkter av hög kvalité med lång livslängd till betong- asfalt- och miljöindustrin. Detta i kombination med vår produktutveckling gör att med utrustning från oss säkerställs mervärde och effektivitet för våra kunder.

Röbäcks konstruerar, tillverkar och marknadsför anläggningar och utrustning för hantering, transport, dosering, vägning och blandning av olika material. Programmet omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten Betong, Asfalt och Miljö.