Svetsare

Svetsare

Har du tidigare erfarenhet som svetsare, är driven, kvalitetsmedveten och trivs inom verkstadsindustrin? Då kan vi på Maxkompetens ha tjänsten för dig!

Du kommer att arbeta hos en av våra kunder inom tillverkningsindustrin där det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Arbetsuppgifterna innebär montering och svetsning (MIG och MAG) av kundens produkter, stålkonstruktioner, byggsmide samt montering av utrustning. Arbetstiderna är måndag till fredag, 07-16 förlagt i Umeå eller på plats hos kund för montering under kortare perioder.

Din profil:

Vi ser att du har gymnasieutbildning, har du utbildning inom teknik/verkstad är det meriterande. Erfarenhet eller licens inom svetsning är ett krav för just denna tjänst. Har du dessutom erfarenhet inom mekaniskmontering, verktygsvana, felsökning eller tycker om att meka då är du absolut rätt person.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, drivande och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Du ger alltid det lilla extra, oavsett vilken typ av arbetsuppgift du ägnar dig åt.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vårt företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MoxieTech Group AB och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna AB samt Work And Passion.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)