SW Developer / SW Designer

SW Developer / SW Designer

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi Systemutvecklare och Software-designers som älskar att hitta lösningar i kod.

Du kommer ingå i ett rutinerat team som arbetar med agila utvecklingsmetoder för att forma lösningar som våra kunder använder i sitt dagliga jobb runt jordens alla hörn. Teamet utvecklas ständigt med kontinuerlig utveckling av det dagliga arbetet och vi har höga ambitioner för det jobb vi gör både i funktion samt kvalitet. Ett jobb som ger möjlighet att få utveckla nya lösningar och faktiskt få se dessa användas av kunder.

Din profil
Vi söker både dig som är nyexaminerad inom objektorienterad utveckling och dig med erfarenhet inom systemutveckling. Det viktiga är att du är väldigt intresserad och villig att lära. Vi har öppningar inom flera discipliner och därför söker vi brett i denna rekrytering.

Du har någon eller flera av nedanstående erfarenheter;
Native C++ utveckling på Android plattform
C#/.NET och SQL databaserfarenhet
Erfarenhet av Agil utveckling
Kunskap om Qt och mobilnät är ett extra plus
Kommunikation på svenska och engelska

Sista ansökningsdag
Urval sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)