Säljare

Säljare

Fresks Group är en koncern inom byggvaruhandeln med mycket starka varumärken. Koncernen bedriver i dagsläget verksamhet på 33 anläggningar i landet, omsätter dryga 2,2 miljarder kronor och sysselsätter ca 530 års-anställda. Vi befinner oss på en stark tillväxtresa med målsättning att fördubbla omsättningen inom några år.

Gärdin & Persson i Umeå söker två nya medarbetare:

Tjänst 1: Ansvarig för färgavdelningen

Tjänst 2: Byggsäljare

Som Ansvarig för vår färgavdelning ansvarar Du för den dagliga verksamheten gällande försäljningen av vårt färgsortiment. Du guidar våra kunder bland starka varumärken såsom Beckers, Jotun, Tikkurila, samt inom bilfärg Glasurit och Cromax.

I rollen som Byggsäljare har du stort fokus på att serva våra befintliga proffskunder, men jobbar även med nykundsbearbetning samt att hjälpa våra konsumentkunder med sina projekt

Krav för båda tjänsterna är att Du har erfarenhet från relationsbyggande försäljning, är lösningsorienterad, resultatinriktad och har ett stort engagemang och driv. Du är serviceminded, noggrann, ansvarstagande och en lagspelare.

Tjänsterna är heltid och tillsätts efter överenskommelse. I denna rekrytering samarbetar vi med Maxkompetens i delar av rekryteringsprocessen. Har Du frågor om tjänsten kontaktar du vår Platschef Per Johansson 090-168749. Har Du frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar Du Maxkompetens 070-8612953. Din ansökan skickar du till senast den 25 mars 2019.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)