Säljare till SUEZ!

Säljare till SUEZ!

Säljare till SUEZ!

Är du en lösningsorienterad, ansvarstagande och målinriktad person som drivs av att göra affärer? Vill du arbeta i ett dynamiskt bolag som har fokus på kunden och långsiktig hållbarhet? Då kan du vara den vi söker för rollen som Säljare till SUEZ i Umeå!

Om tjänsten
SUEZ är nu på jakt efter en driven Säljare till sitt Umeåkontor. Du kommer ingå i ett team med andra säljare i region Norr mot kunder inom olika branscher med målet att stärka SUEZ marknadsposition i Umeå. Ditt fokus kommer vara att jobba upp nya kundrelationer där lösningsförsäljning är nyckeln till framgång. Du kommer även ta över befintliga kunder och de affärer du drar in kommer du förvalta och ansvara över. Genom effektiva avfalls- och återvinningslösningar och med ett fokus på miljö och ekonomi hittar du bästa möjliga utfall utifrån kundens behov. Du rapporterar till säljchef i Region Norr.

Arbetsuppgifter innefattar bl.a. att:
  • Identifiera nya affärsmöjligheter och skapa kontakt med nya kunder
  • Förstå kunds behov utifrån deras situation/krav och skapa lösningar som möter dessa
  • Förhandla och driva kontraktshantering
  • Samarbeta med kollegor för att hitta bästa lösning för kund
  • Förvalta och underhålla befintliga kunder
  • Vara med och utveckla affärsplaner och försäljningsstrategi för att säkerställa försäljningsmål
Hos SUEZ har du möjlighet att påverka och du kommer arbeta med frihet under ansvar med stora utvecklingsmöjligheter.

Placeringsort: SUEZ kontor i Umeå. Du arbetar mot kunder i Umeå med omnejd.

Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid. Tillsvidare med 6 månader provanställning. Anställningen sker direkt hos SUEZ.


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning med en förståelse för lösningsfokuserad och kundanpassad försäljning. Du har en vana av nykundsförsäljning, förhandling och prospektering av nya kunder. Vidare är du även trygg i att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är drivande, serviceorienterad och kommunikativ. Du brinner för att göra affärer och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och driva processer framåt.

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Emma Henriksen på Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.


Om SUEZ

Hållbar återvinning på lokal, regional och global nivå

SUEZ erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi tar hand om allt restmaterial från kundernas verksamhet och förädlar det genom återvinning och/eller energiutvinning. Som en del av den internationella miljökoncernen SUEZ, med verksamhet i drygt 70 länder, är vi en samarbetspartner att räkna med.

I Sverige finns vi på 65 orter, har ca 1 050 medarbetare, 56 egna återvinnings- och mottagningsanläggningar och vi sköter avfallshanteringen i drygt 40 kommuner för ca 1,7 miljoner invånare. Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.
Läs mer på vår hemsida https://www.suez.se/ .
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 13 apr 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.